Favorites

Een auto verzekeren

Hover Box Element

Hover Box Element

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Autoverzekering

Een jong gebruikte auto verdient een goede verzekering

Elke Nederlander die een auto bezit, is verplicht om minimaal de WA autoverzekering af te sluiten. Vanaf welk moment moet je een autoverzekering afsluiten en waarom is dit eigenlijk verplicht? We leggen het je graag uit. Ook kun je bij ons direct verzekeringen voor je nieuwe- en/of jong gebruikte auto gemakkelijk afsluiten. Wij werken hiervoor met 2 partners; deAutopolis.nl en speciaal voor exclusieve auto’s, Sportwagenpolis.nl.

Als je een autoverzekering gaat afsluiten, dan is het goed om te weten welke dekkingen er bestaan. Hoe uitgebreider je dekking is, hoe meer schade je vergoed krijgt bij een ongeval. Je hebt de keuze uit:

WA verzekering

Je wilt het liever niet, maar het kan zijn dat je met je auto schade veroorzaakt. Vul dan meteen een schadeformulier in. De verzekeraar vergoedt met een WA- verzekering dan de schade van de tegenpartij. Dit geldt voor zowel voertuigen, personen, goederen als objecten.

WA Beperkt Casco

Met de autoverzekering WA Beperkt Casco ben je gedekt tegen schade die veroorzaakt wordt door overmacht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan diefstal of een zware storm. Mocht er iets gebeuren, dan ontvang je van de verzekeraar vergoeding voor de reparatie. Is je auto total loss, dan wordt meestal de dagwaarde uitgekeerd.

All Risk autoverzekering

De All Risk autoverzekering staat ook wel bekend als WA volledig casco. Alle schade die bij de WA en WA Beperkt Casco worden vergoed, is bij de All Risk autoverzekering ook gedekt. Daarnaast ben je gedekt tegen schade die je zelf veroorzaakt. Bovendien keren verzekeraars in de eerste één tot drie jaar de nieuwwaarde van je auto uit als deze total loss wordt verklaard.

Jouw nieuwe- en/of jong gebruikte auto snel, simpel en goed verzekeren?

Bij deAutoPolis.nl ben je aan het juiste adres. Zij ondersteunen je zodat je goed verzekerd en zonder zorgen de weg op kunt. De mensen achter deAutoPolis hebben ruime ervaring in het verzekeren van auto’s. Zelfs in het verzekeren van exclusieve jong gebruikte auto’s. DeAutoPolis is voortgekomen uit een label welke bekend is onder de naam Sportwagenpolis.nl.

Specialist in het verzekeren van exclusieve jong gebruikte auto’s.

Exclusieve jong gebruikte auto’s en overig exclusief bezit verdienen een goede verzekering. Veel verzekeraars en tussenpersonen hebben weinig tot geen ervaring met het verzekeren in dit segment.

Sportwagenpolis.nl verzekert alle exclusieve merken klassiekers, hypercars, sportwagens en voertuigen voor dagelijks gebruik. Daarom werkt JongGebruikt.nl samen met Sportwagenpolis.nl.


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/clients/client1/web6/web/wp-content/plugins/autoroyal/shortcodes/td-shortcode-cta.php on line 39

Jouw exclusief bezit verzekeren?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Pin It on Pinterest