Favorites

Hoe werkt het

Test antwoord

Hoe werkt JongGebruikt.nl?

Bekijk ons stappenplan

Stap 1 – Zoek je droomauto

Vind op onze website jouw nieuwe- of jong gebruikte droomauto. Je kunt zoeken op merken, carrosserie type, via het overzicht autobedrijven of filteren in ons uitgebreide aanbod nieuwe- en jong gebruikte auto’s.

Stap 2 – Neem contact op met de verkopende partij

Een auto gevonden waar u mogelijk geïnteresseerd in bent? Neem contact op via één van de contactmogelijkheden. Klik op de contact aanbieder button en vul het contactformulier in. Op werkdagen neemt de verkopende partij direct contact met je op.

Daarnaast kun je direct in het contactformulier aangeven een datum en tijdstip te plannen voor een vrijblijvende proefrit wanneer dit voor jou uitkomt. Toch liever eerst een vraag stellen telefonisch? Je kan de verkopende partij ook direct bellen of een bericht via whatsapp toe sturen.

Stap 3 – Ervaar de auto en sluit een deal!

Ervaar de auto in het echt en rond de aankoop af. Dit doet u direct met de verkopende dealer. Via ons platform kun je direct online een aanvraag indienen voor een financiering, financial- of operational lease voorstel. De deal al gesloten maar nog op zoek naar een scherpe verzekeringsaanbieding? Vraag vrijblijvend een auto verzekering aan via onze partner deAutopolis.nl

Pin It on Pinterest