Favorites

Over ons

Over JongGebruikt.nl

Dé grootste verzameling nieuw- en jong gebruikte auto's van NL!

Bij JongGebruikt.nl zijn we gepassioneerd door auto’s. We begrijpen dat het vinden van de perfecte auto een opwindend, maar soms ook overweldigend proces kan zijn. Daarom hebben we een online platform gecreëerd dat het zoeken naar jouw ideale nieuwe auto of jong gebruikte occasion gemakkelijk en plezierig maakt.

Ons platform is uniek omdat we een breed scala aan auto’s aanbieden, afkomstig van universele autobedrijven en bekende merkdealers. We werken samen met betrouwbare partners in de Automotive branche, zodat we alleen voertuigen van de hoogste kwaliteit kunnen aanbieden. Of je nu op zoek bent naar een gloednieuwe auto of een tweedehands pareltje, bij JongGebruikt.nl vind je precies wat je zoekt.

Dé grootste verzameling nieuw- en jong gebruikte auto's van NL!

Waarom JongGebruikt.nl?

Betrouwbaarheid en kwaliteit gegarandeerd!

Doelgericht:

Elke dag zijn wij druk bezig met het optimaliseren van ons online aanbod op prijs en kwaliteit. Zo zijn wij opzoek naar de beste autobedrijven en bekende merkdealers om hun nieuwe- en jong gebruikte aanbod aan ons platform toe te voegen. Zo heb jij als consument een helder overzicht van het grootste online aanbod nieuwe- en jong gebruikte auto’s welke beschikbaar zijn in Nederland.   

Creatief:

Constant zijn wij opzoek naar creatieve manieren om onze doelgroep te bereiken en mee te communiceren. Denk aan video’s, handige tips, wekelijkse blogs, interviews, unieke reviews. Daarnaast hebben wij exclusieve samenwerkingen met o.a. voor financieringen via Royaal Krediet en Royaal Lease. Ook voor autoverzekeringen hebben wij exclusieve samenwerking met deAutoPolis.nl en Sportwagenpolis.nl!

Betrouwbaar:

Wij kijken constant kritisch naar het aanbod van onze partner autobedrijven, zo selecteren wij uitsluitend bedrijven op prijs, service en kwaliteit. Voor kwaliteit moeten de geselecteerde autobedrijven minimaal een 7+ aan online recensies hebben, ook is een lidmaatschap bij een branchevereniging als de BOVAG of VASS een meerwaarde

Passie:

De passie voor auto’s en marketing stroomt bij ons door de aderen! Het is voor ons elke dag weer een enorm plezier dat wij deze twee met elkaar mogen combineren.

Onze missie en visie

Meer kwalitatief hoogwaardige leads dankzij Jonggebruikt.nl

Missie: 

Onze missie bij JongGebruikt.nl is om de zoektocht naar de perfecte auto gemakkelijk, betrouwbaar en plezierig te maken voor iedereen. We streven ernaar om een breed scala aan nieuwe auto’s en jong gebruikte occasions aan te bieden, zodat er voor elk individu en elke behoefte een geschikte optie is. Ons doel is om transparantie en vertrouwen te bieden door samen te werken met gerenommeerde autobedrijven en merkdealers, en ervoor te zorgen dat al onze auto’s worden geleverd met (fabrieks)garantie.

Visie:

Onze visie bij JongGebruikt.nl is om dé toonaangevende bestemming te zijn voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe auto of een jong gebruikte occasion. We streven ernaar om continu te innoveren en ons aanbod uit te breiden, zodat we aan de diverse behoeften en voorkeuren van de potentiële koper kunnen voldoen.

Maak kennis met ons team

Dagelijks staan wij klaar om jou de beste experience te bieden

Pin It on Pinterest