Favorites

Een auto leasen

Leasen van een nieuwe- of jong gebruikte auto

Wil je als (startende) ondernemer of zzp’er een auto kopen? Maar niet in een keer zo’n grote uitgave doen?

Wat is financial lease?

Financial lease is het zakelijk leasen van een auto waarbij je direct economisch eigenaar bent. Via onze partner Royaal Lease maakt het zakelijk aanschaffen van een auto zonder groot investeringsbedrag voor jou mogelijk. Door te kiezen voor een financial lease auto kies je voor mobiliteit binnen jouw bedrijf terwijl je ook door kan blijven investeren in het bedrijf. Financial lease via Royaal Lease is zowel mogelijk voor MKB als ZZP’ers. Ook mogelijk zonder jaarcijfers

Financial lease auto vinden via JongGebruikt.nl? Op onze website vind je de geschikte financial lease bedrijfs- of personen auto. Het aanbod is zowel beschikbaar voor ZZP’ers en MKB’ers die op zoek zijn naar een financial lease voorstel voor een nieuwe- of jong gebruikte auto. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een voorstel voor jouw nieuwe zakelijke financial lease auto via onze partner Royaal Lease.

Onze partner:

Verschil financial lease en operational lease

Met financial lease is de auto aan het eind van het leasecontract van jou. Met operational lease is dat niet zo – dan lever je de auto aan het einde van de termijn weer in. Bij financial lease zijn extra kosten zoals wegenbelasting, reparatie- en onderhoudskosten voor eigen rekening. Die kosten heb je niet bij operational lease, daar zijn dit soort kosten bij inbegrepen. Doordat je bij financial lease direct zelf economisch eigenaar bent, profiteer je van fiscale voordelen. Als je operational leaset, heb je minder fiscale voordelen.

Samengevat:

Financial lease

  • Is te vergelijken met een hypotheek
  • Auto is uiteindelijk van jou
  • Extra kosten voor eigen rekening
  • Fiscale voordelen

Operational lease

  • Is te vergelijken met een huurhuis
  • Auto inleveren na de leasetermijn
  • Extra kosten zitten bij de prijs in
  • Geen fiscale voordelen

Bekende automerken om te leasen

Start met zoeken en kies jouw favoriete merk

Pin It on Pinterest