Favorites

HANDIGE TIPS

De voordelen van een jong gebruikte auto

Je ziet een gloednieuwe auto voorbijkomen, het wekt je interesse en je gaat online op zoek. De auto matcht al je behoeftes en je ziet jezelf er al in rijden. Je selecteert de opties die bij jou wensen passen en moet toch wel een beetje schrikken van de prijs. Als je dan verder in het bestelproces gaat zie je staan: Levertijd 18 maanden! Dat is het moment waar een jong gebruikte auto om de hoek komt kijken. Hieronder zullen wij de voordelen van een jong gebruikte auto opsommen.

→ Prijs

De meeste afschrijving (waardevermindering) van een auto vindt plaats in de eerste 50.000km dat hij gereden wordt. Dit kan al snel 20 tot 30% schelen in de aanschafprijs. Dit terwijl deze auto’s nog zo goed als nieuw zijn.  

→ Garantie

Omdat de auto’s nog zo jong en kort gebruikt zijn, zit er in de meeste gevallen nog minimaal één jaar (of meer) garantie op de auto. Gebeurt er dus iets? Geen zorgen! Veel zaken zullen gewoon onder de garantie vallen. Let er wel op dat je bij aanschaf de garantievoorwaarden goed doorneemt en dus zo niet voor onverwachtse verrassingen komt te staan. Lees hier meer over verschillende soorten garantie. 

→ De nieuwste modellen

De auto’s volgen elkaar snel op, maar als je een auto van een paar jaar oud neemt zul je het verschil bijna niet zien zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Dat bekent dat je op het gebied van techniek veel nieuwe zaken zult hebben. De jong gebruikte auto’s zitten vaak vol met opties! Denk hierbij aan opties zoals; een digitale cockpit, achteruitrijcamera, led-koplampen en een parkpilot.

Maar dat niet alleen, zo is bijvoorbeeld per afgelopen 6 juli de volgende opties verplicht: Noodrem assistent, rijstrook waarschuwing, snelheidsassistent, noodrem licht, slaperigheid- en alertheid waarschuwing en een achteruitrijd assistent.

Levertijd:

Het is een open deur, maar een jong gebruikte auto staat snel bij jou voor de deur! Dat is in deze tijd met alle leveringsproblemen, materiaalproblemen en hoge inflatie uniek!

Ga daarom snel zoeken naar onze nieuwe- en jong gebruikte auto overzichtspagina en vind hier jouw droomauto!

Lees ook

Actueel aanbod

Bekijk ons ruime aanbod

Deel artikel

Vorige

Waarop moet je letten bij de aankoop van een tweedehands auto

Volgende

Jong gebruikte elektrische auto kopen

Pin It on Pinterest